Bun venit pe Acasa TV Online …

Info:
1. Pentru vizualizarea programelor tv aveti nevoie de plugin-ul SopCast si Windows Media Player 10.
2. Folositi Internet Explorer 8 pentru a vizualiza programele tv dupa instalarea plugin-ul SopCast. Atentie! Va rugam permiteti aplicatia sopcast apasand butonul Allow sau inchideti firewall-ul.
3. Daca doriti sa vedeti programele tv online live in Mozilla Firefox sau Google Chrome va rugam sa instalati IE Tab Mozilla Firefox sau IE Tab Google Chrome.
»
Ajutor

Acum vizionati Acasa TV Online Live Gratis

Pot exista momente cand Acasa TV Online Live Gratis nu transmite, nu are semnal. Nu este vina noastra pentru nefunctionarea lui ci a proprietarului legal Acasa TV SopCast. Va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a incerca sa refacem programul Acasa TV Online pentru a va bucura de acesta.


Acasa TV Online Live Gratis

Acasa TV OnlineAcasa TV Live


        Acasa TV Live Online este postul tau preferat de televiziune; aici gasesti toate serialele indragite cu actorii tai preferati. Pe Acasa TV poti vedea cele mai frumoase telenovele: India, Sarmana Maria, Destine furate, etc. Doar aici, la programul Acasa TV Online Live esti in lumea filmelor bune.
        Pe langa telenovela Iubire si Onoare, pe postul Acasa TV Live Online mai poti vedea si alte seriale de succes. AcasaTV Live Online face parte din trustul Media PRO.
        Pagina oficiala a Programului Acasa TV este aici.