Welcome to Digi Sport 1 Online …

Info:
1. Pentru vizualizarea programelor tv aveti nevoie de plugin-ul SopCast si Windows Media Player 10.
2. Folositi Internet Explorer 8 pentru a vizualiza programele tv dupa instalarea plugin-ul SopCast. Atentie! Va rugam permiteti aplicatia sopcast apasand butonul Allow sau inchideti firewall-ul.
3. Daca doriti sa vedeti programele tv online live in Mozilla Firefox sau Google Chrome va rugam sa instalati IE Tab Mozilla Firefox sau IE Tab Google Chrome.
»
Ajutor

Acum vizionati Digi Sport 1 Online Live Gratis

Pot exista momente cand Digi Sport 1 Online Live Gratis nu transmite, nu are semnal. Nu este vina noastra pentru nefunctionarea lui ci a proprietarului legal Digi Sport 1 SopCast. Va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a incerca sa refacem programul Digi Sport 1 Online pentru a va bucura de acesta.

Digi Sport 1 OnlineDigi Sport 1 Live


        Digi Sport este o televiziune de sport detinuta de consortiul RCS&RDS. Canalul TV Digi Sport 1 Live Online este printre cele mai bune posturi TV de sport din Romania. Pe Digi Sport 1 online urmariti in direct meciuri din Liga 1, Premier League, Primera Division, Ligue 1, Seria A etc. Liga 1 se vede live doar pe canalul Digi Sport Online Live Gratis. Pe langa meciuri din Liga 1 Live, postul de televiziune Digi Sport mai transmite si alte emisiuni sportive: fotbal, hochei, baschet si alte sporturi le vedeti in exclusivitate pe Digi Sport 1 Online Live. Formula 1 va fi si ea in curand la Digi Sport 1 free.
        Pagina oficiala a Programului Digi Sport 1 este aici.